Tim (Junior Inkoper)

Tim heeft de hbo opleiding Logistics Management behaald en ruim 3 jaar ervaring opgedaan binnen de Logistiek en Inkoop. Tijdens zijn stages heeft Tim voornamelijk processen van magazijnen en voorraadprocessen geoptimaliseerd. Bij zijn vorige werkgever groeide hij al snel door van Logistiek Medewerker naar Medewerker Goederenontvangst en Registratie. Hier was hij verantwoordelijk voor het administratief verwerken van inkooporders. Tim keek veel mee met de Inkopers en hier ontstond zijn interesse voor Inkoop. Bijna 2 jaar geleden is Tim bij zijn huidige werkgever gestart als Inkoopmedewerker. Hij plaatst bestellingen, bewaakt de levertijden, maakt rapportages en communiceert dit met de leverancier en doet een deel voorraadbeheer. Tim wil graag meer operationeel te werk gaan en is daarom op zoek naar een baan als Operationeel Inkoper.

Tim is een vriendelijke jongeman. Hij houdt zijn hoofd koel in hectische situaties en raakt niet snel in paniek. In zijn huidige functie maakt en verwerkt hij regelmatig rapportages en bepaalde cijfers. Dit is eigenlijk geen onderdeel van zijn functie, maar zijn leidinggevende geeft deze taak aan Tim, omdat hij analytisch is en dit leuk vindt. Tim werkt graag zo efficiënt mogelijk, zo heeft hij ervoor gezorgd dat het proces met betrekking tot inkomende goederen in het magazijn al efficiënt opgepakt wordt, waardoor er geen dubbel werk meer is en Tim makkelijker en sneller alle informatie in het systeem kan verwerken. Hierin heeft hij van een dagtaak, een taak voor 2 uur gemaakt. 

Tim heeft en opzegtermijn van 2 maanden, is 36-40 uur beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Ondersteunen van Productmanagers en Tactisch Inkopers;
  • Plaatsen van orders en de orders bewaken tot ze binnen komen;
  • Promo's beheren;
  • Rapportages opstellen,  bijhouden en communiceren met de leveranciers;
  • Wekelijks rapportages opstellen met betrekking tot de voorraad en verkoop;
  • Financiële claims indienen en bijhouden. Contact opnemen met leveranciers als ze niet op tijd betaald worden;
  • Contact met verkoopafdeling.

Functie

Junior Inkoper

Leeftijd

29

Woonplaats

Arnhem

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Ms Office (Word, Excel, Outlook), ERP-systemen